Att få möjlighet att bidra till skillnad

”Åh, men tusen tack!! Konceptet Världens Chans är ju briljant! Att få möjlighet att bidra till skillnad för flera fantastiska organisationer samtidigt är ju unikt!” säger Ann-Sofie.

Ann-Sofie valde dessutom att ge sin vinst (ett presentkort med Nextory) vidare till Talita, för att det skall kunna ge någon som kämpar glädje. Så här säger hon: ”Jag hyser stor respekt för alla organisationerna….men den jag brinner allra mest för är Talita och deras innerliga omsorg. Att följa deras outtröttliga arbete med att ge dessa kvinnor hopp om ett bättre liv och inte minst eget värde gör att jag tror på mänsklighetens grundläggande godhet….trots allt.”

Ett innerligt varmt tack Ann-Sofie – vilka fina ord! 👏

Och visst kan vi bli fler 👉gå till varldenschans.se = kraften av en liten insats av många!

Världens Chans = Välgörenhet med daglig chans att själv vinna. Alla kan vara med: 1kr, 3kr eller 5kr per dag!

Du är väl med du också? Varje dag vinster till ett värde av 50.000 kr – som tack för att du hjälper!. Läs mer 👉 varldenschans.se

Vi kontaktar dig när du vinner & du väljer vad. Varje dag = nya möjligheter & tillsammans hjälper vi 9 organisationer – visst är det värt en krona om dagen?
👉varldenschans.se

Du kan vinna presentkort varje dag från härliga varumärken upp till 50.000 kr. Insatsen är det minsta du har – 1 krona per dag. Vi har Sveriges bästa villkor med 100% värde. 50% till hjälporganisationerna, 50% i vinstchans.

Hjälp och vinn. En krona gör skillnad för nio hjälporganisationer.
Hjälp och vinn. En krona gör skillnad för nio hjälporganisationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *