ETT LOTTERI MED BÄSTA MÖJLIGA VILLKOR

BÄSTA VILLKOR

Maximalt värde för dig & för hjälporganisationerna!

Världens Chans är ett lotteri som erbjuder bästa möjliga villkor.

Bästa villkor för dig som köper en lott och bästa villkor för de hjälporganisationer som är med i lotteriet.

Sveriges bästa villkor innebär att vi har den, enligt lag, högsta möjliga återbetalningsprocent av vinster. 50 procent av  lottinsatserna går till vinster. Resterande 50 procent av det du betalar för en lott går oavkortat till nio utvalda hjälporganisationer.

Det gör oss till ett ovanligt lotteri! Ett lotteri med bästa möjliga villkor – där allt du betalar för lotten går tillbaka till vinster och välgörenhet. De flesta lotterier på den svenska lotterimarknaden ligger generellt omkring 20-30 procent åter till allmännyttiga ändamål, eftersom lotterioperatöres finansiering av lotteriet äter upp omkring 20-30 procent.

Hur är det då möjligt för Världens Chans att ge allt åter? Givetvis är det stora kostnader förknippade med att bedriva ett lotteri. Vårt sätt att finansiera dessa kostnader är genom de företag vi samarbetar med, dvs presentkortsleverantörerna. Tack vare att dessa företag värdesätter det vi gör och själva vill bidra till ett bättre samhälle, kan vi täcka våra omkostnader på annat sätt än med dina pengar. En liten administrationsavgift tar vi dock ut i samband med din betalning, men håller den så låg som möjligt.

I grund och botten handlar det om värderingar. Världens Chans har kommit till utifrån en genuin ambition om att bidra till ett bättre samhälle. Vi är övertygande om att det är möjligt att åstadkomma underverk tillsammans. En liten insats av många – gör stor skillnad. Det vi har gjort är bara att tagit fram plattformen – där det är enkelt att bidra till många goda ändamål på samma gång och själv få uppskattning tillbaka.

Vi hoppas att just du ska gilla initiativet.

Erika, Världens Chans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *