Tillsammans för ett bättre samhälle

Bra att veta - vanliga frågor

Lotteriet bedrivs med tillstånd av Spelinspektionen.

En lott kostar en krona per dag. För två kronor per dag får du två lotter och du dubblerar både din vinstchans och ditt stöd till hjälporganisationerna. Tre kronor ger tre lotter och tredubbelt stöd till organisationerna.

Det är ingen prenumeration. När den period du betalat för tar slut, få du själv aktivt förnya. Däremot kan du inte ånga en redan betald beställning under perioden.

Dragningarna genomförs under kontroll av Spelinspektionen. Resultatet publiceras på Världens Chans hemsida och sociala medier.

Du behöver inte ”rätta din lott” själv (om du inte själv vill). Självklart ser vi till att kontakta dig när du vinner, enligt de uppgifter du angav vid beställning.

Vi ger dig valfrihet. Vid vinst får du ett mejl som ger dig möjlighet att byta leverantör av presentkort i upp till sju dagar från vinstdatum. Därefter levererar vi ut presentkortet digitalt till din e-post eller till din brevlåda.

För att deltaga i lotteriet ska din lott vara betald. Vilka datum du är med, som du har vinstchans, framgår av betalningsbekräftelsen.

Första dragningen sker den 1a april 2019 och sista dragningen den 30 mars 2020. Totalt är det 365 vinstchanser om du är med hela perioden. Går du med senare än 20 mars 2019 avräknas en månad i taget från totalsumman du betalar, beroende på när du går med.

En liten administrativ avgift tillkommer om 10 kr per beställning.

Världen Chans har kommit till för att stötta svenska hjälporganisationer och därigenom förbättra samhället. Därför ger vi maximalt tillbaka. Hälften av varje krona i lotteriet går oavkortat till organisationerna och den andra hälften till er kunder som daglig vinstchans.

Tillsammans kan vi förbättra samhället – genom att hjälpa många mindre hjälporganisationer på en gång. Du tackas för ditt samhällsengagemang genom chans att vinna varje dag.

Hjälp oss att hjälpa!

SÅ hÄr gÅr det till

Tre enkla steg mot daglig vinstchans:

Du vinner - samhället vinner

Gå med

Fyll i personuppgifter och kontaktinformation

Kronan som gör skillnad

Betala med swish eller faktura

Enkelt med engångsbetalning. Ingen prenumeration.

Världens Chans hjärta – symbol för att ge tillbaka till samhället.

Vinstchans varje dag

Du deltar i utlottningar varje dag. Vi meddelar dig när du vinner.

100% VÄrdegaranti

Vi delar 50 / 50 på alla insatser i lotteriet.

Du vinner – samhället vinner

Hälften till hjälporganisationer

Av varje krona går hälften oavkortat till de utvalda hjälporganisationerna.

Allt tillbaka

Hälften till din vinstchans

Den andra hälften till din dagliga vinstchans. Vinster som sätter guldkant på tillvaron.