Malin hjälper och vinner

”Det här är på riktigt. 100%. Fantastiskt!” säger Malin en av september månads vinnare om Världens Chans.

Malin fick upp ögonen för Världens Chans via Talita och säger ”Talita gör stor skillnad för dom som är mest utsatta i vårt samhälle 2019 och även i andra delar av världen. När jag såg att de var med i Världens Chans tillsammans med andra hjälporganisationer som alla gör förändring på riktigt, många av dem med små resurser men med stora hjärtan, tvekade jag inte en sekund på att gå med.”

Wow, ett jätte tack Malin för de fina orden.🙏 Vi håller så med dig – Hjälp & Vinn – startades för att vi tillsammans ska kunna hjälpa alla dessa organisationer/människor med stora hjärtan som kämpar för andra och samhällets utveckling till det bättre. Att ge 1kr om dagen för deras skull (med egen vinstchans som bonus) är väl enkelt, eller hur… ?

Och visst kan vi bli fler 👉gå till varldenschans.se = kraften av en liten insats av många!

Världens Chans = Välgörenhet med daglig chans att själv vinna. Alla kan vara med: 1kr, 3kr eller 5kr per dag!

Du är väl med du också? Varje dag vinster till ett värde av 50.000 kr – som tack för att du hjälper!. Läs mer 👉 varldenschans.se

Vi kontaktar dig när du vinner & du väljer vad. Varje dag = nya möjligheter & tillsammans hjälper vi 9 organisationer – visst är det värt en krona om dagen?
👉varldenschans.se

Du kan vinna presentkort varje dag från härliga varumärken upp till 50.000 kr. Insatsen är det minsta du har – 1 krona per dag. Vi har Sveriges bästa villkor med 100% värde. 50% till hjälporganisationerna, 50% i vinstchans.

Hjälp och vinn. En krona gör skillnad för nio hjälporganisationer.
Hjälp och vinn. En krona gör skillnad för nio hjälporganisationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *