Det finns så otroligt många hjälporganisationer i Sverige som gör ett fantastiskt jobb, men som sällan får den uppmärksamhet som de förtjänar. De kämpar både med sin finansiering och att nå ut med sina budskap, vilket gör det svårt att utveckla verksamheten och möta det stora behov som finns av deras stöd.

Världens Chans kom därför till, som ett enkelt alternativ för att stödja flera organisationer på samma gång och samtidigt själv få en uppsida av att hjälpa.

Genom att hålla insatsen låg och värdet av varje krona högt – hoppas vi kunna bli många som vill vara med. Drömmen är att varje organisation skall få 2 miljoner kronor - tack vare många hjälpare som alla bidrar med en liten insats.

Hjälp och Vinn. Beställ på varldenschans.se

HJÄLP & VINN
Världens Chans är ett digitalt svenskt lotteri som är grundat för att uppfylla 9 drömmar och DU kan hjälpa till.

Allt går tillbaka. Världens Chans finns till för att hjälpa de som verkligen kämpar. Svenska organisationer som gör ett beundransvärt arbete, men som sällan uppmärksammas. Deras drömmar om ett bättre samhälle kan du bidra till. Hälften av alla lottinsatserna går oavkortat till organisationerna och hälften åter till dig som vinstchans.

Hur kan det vara möjligt? Främst genom att det finns företag som också vill bidra till ett bättre samhälle, som ser ett värde i att vara med. Plus en liten serviceavgift vid beställning. Men framför allt handlar det om värderingar. Världens Chans är att ge maximalt tillbaka – både till kunderna och till organisationerna – för att uppfylla drömmar.

Iniativtagarna om Världens Chans:
-Varför lotteri och inte bara välgörenhet?

”Välgörenhet finns. Vi kan lotterier och genom att erbjuda - välgörenhet med vinstchans - hoppas vi kunna engagera fler. Det finns så otroligt många bra hjälporganisationer, men finansieringsfrågan är ett problem. När vi hjälper till, kan organisationerna fokusera på att hjälpa fler. På så sätt kan vi bidra till positiv samhällsförändring genom det vi kan bäst.
/Erika Bernstone, grundare

”Det borde gå att göra mer, ge mer tillbaka, var den känslan vi båda hade efter många år i branschen. Att välja lotteri som ett medel för att finansiera civilsamhället innebär också att välja lotteriets beståndsdelar med omsorg. Vi har utvecklat produkten fokus på minimal insats, maximalt värde, social hållbarhet och spelansvar.
/Maria Sandell, grundare

Världens Chans initiativtagare.

KONTAKTA OSS