Vinst igen – Grattis Ann-Sofie

Vinst igen i Världens Chans julkalender

“Jag är helt mållös! Såg att det ringt ett mobilnummer som jag undrade över;) Vilken underbar överraskning! Jag tror t o m att det är näst sista dagen jag “är med”.
Låter klyschigt, men jag, som vinner en ny lott på sin höjd, har nu vunnit fantastiskt fina vinster vid två tillfällen – på kort tid!
Denna gång nyttjar jag detta presentkort själv på 5000 (!) kr och väljer Sembo. Min man och jag, som vanligtvis är hemma i vårt älskade torp, har i många år velat åka till Island. Nu tar vi chansen!

Tusen tusen tack av hela mitt hjärta! Är så tacksam!
Dessutom vill jag givetvis fortsätta vara med i Världens chans eftersom detta koncept är helt unikt och ni gör ett fantastiskt arbete! Kommer att försöka värva fler! 😉 Förstår inte varför man INTE är med;)

Grattis Ann-Sofie och tack för att du är med 🎄💕

Ett varmt grattis säger vi & tack för att ni alla hjälper nio hjälporganisationer genom Världens Chans. Nya vinnare varje dag, som tack för att ni engagerar er. 💗

Världens Chans är välgörenhet med vinstchans. Alla hjälpare tackas med daglig vinstchans. Av varje krona går hälften till svenska hjälporganisationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *